Etusivu > Ajankohtaista > Töihin Biketeamille

Töihin Biketeamille

TK-Biketeam Oy on Vantaalla, Tampereella (Pirkkala) ja Raisiossa toimiva täyden palvelun moottoripyörätalo ja Suomen merkittävimpiä moottoripyöräalan toimijoita. Edustamme BMW, Triumph ja Kawasaki -moottoripyöriä sekä valikoituja kevytmoottoripyörä-, skootteri- sekä mopomerkkejä. Ajoneuvojen lisäksi meiltä löytyvät markkinoiden parhaat ajo- ja lisävarustemerkit sekä täydet huoltopalvelut edustamillemme merkeille. Henkilökuntamme osallistuu aktiivisesti päämiestemme järjestämiin koulutuksiin Suomessa sekä ulkomailla ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme.

Haemme vahvistusta porukkaamme


Moottoripyörämekaanikko, TK-Biketeam Vantaa

Antaksentie 4, 01510 Vantaa

Toimintamme kasvaessa etsimme Vantaan myymäläämme moottoripyörämekaanikkoa. Jos olet kiinnostunut tekniikasta ja moottoripyörien huoltamisesta, sinulta löytyy alan koulutus tai muuten kokemusta moottoripyörämekaanikon työstä, niin saattaisit olla etsimämme henkilö. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme kahta moottoripyörämekaanikkoa. Työ on vakituinen tai vaihtoehtoisesti mahdollisuus myös kausiluontoiseen työhön kevät/kesäaikaan.

Työtehtävinä moottoripyörien ja mopojen huoltaminen.

Hakijoilta edellytämme:

  • AB-ajokorttia
  • Innokkuutta ja motivaatiota moottoripyörien huoltamiseen
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Aikaisempaa kokemusta moottoripyörien kanssa työskentelystä

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 10-18.

Mikäli kiinnostuit lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected].


Huoltopäällikkö, TK-Biketeam Raisio

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Raision toimipisteessämme tarjolla uudet BMW, Triumph ja Kawasaki moottoripyörät, alkuperäislisävarusteet, ajovarusteet, sekä ammattitaitoinen merkkihuolto.

Etsimme nyt HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolinen työnkuva sisältää mm. huoltojen vastaanottamista, varaosien- ja lisävarusteiden myyntiä, tavaroiden vastaanottoa, takuuanomuksien tekemistä, kolarikorvausten arvioimista sekä huollon varauskalenterin hallinnointia. Työtehtävä edellytää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 välille.

Mikäli kiinnostuit lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected]