Etusivu > Ajankohtaista > Töihin Biketeamille

28-11-2023

Töihin Biketeamille

TK-Biketeam Oy on Vantaalla, Tampereella (Pirkkala) ja Raisiossa toimiva täyden palvelun moottoripyörätalo ja Suomen merkittävimpiä moottoripyöräalan toimijoita. Edustamme BMW, Triumph ja Kawasaki -moottoripyöriä sekä valikoituja kevytmoottoripyörä-, skootteri- sekä mopomerkkejä. Ajoneuvojen lisäksi meiltä löytyvät markkinoiden parhaat ajo- ja lisävarustemerkit sekä täydet huoltopalvelut edustamillemme merkeille. Henkilökuntamme osallistuu aktiivisesti päämiestemme järjestämiin koulutuksiin Suomessa sekä ulkomailla ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme.


Varustemyyjä, TK-Biketeam Vantaa

Biketeam Vantaaa etsii ajovarustemyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä varustemyyjää osaksi vahvaa tiimiämme. Mikäli sinulla on kokemusta moottoripyöristä se katsotaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu mm: Asiakkaiden avustaminen oikeiden ajovarusteiden valinnassa, tuotteiden esillepano ja myymälän somistus, varaston ylläpito, inventointi, markkinointi, osallistuminen tuotemerkkien koulutuksiin.

Mikäli olet kiinnostunut moottoripyöristä ja ajovarusteista, olet avoin ja halukas oppimaan uutta, olet oma-aloitteinen ja pidät työskentelystä asiakkaiden parissa, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 10-18 ja lauantaisin 10-15.

Mikäli kiinnostuit lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected]


MP mekaanikko, TK-Biketeam Vantaa

Biketeam Vantaa etsii moottoripyörämekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme mekaanikkoa, joka osaa huoltaa moottoripyöriä, omistaa mp-ajokortin, osaa käyttää tietokoneita ja ymmärtää teknistä sanastoa myös englanniksi. Edustamamme merkit ovat BMW, Kawasaki, Triumph, Peugeot ja Drac. Koulutamme merkkikohtaisiin tehtäviin.

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 10-18.

Mikäli kiinnostuit lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected]

Myös kesätyöpaikkoja tarjolla osaaville!