Etusivu > Ajankohtaista > Adventure-pyörien Ruskasafari Saariselällä

14-06-2023

Adventure-pyörien Ruskasafari Saariselällä

Oletko valmiina seikkailuun?

Lähde Biketeamin matkaan adventure-pyöräseikkailulle Saariselälle. Kolmen päivän seikkailu sisältää kaiken ainutlaatuisisen upeista ja luvanvaraisista reiteistä ammattitatoiseen opastukseen ja majoituseen. Tervetuloa Biketeamin ja Motojyskyn matkaan!

Kolmen päivän opastettu safari 28.-30.8.2023

Ainutlaatuinen elämys Biketeamin tapahtumakauden päätteeksi. Adventure-pyörien maastoajosta ja haastavista teistä kiinnostuneille kolmepäiväinen safari Saariselän ympäristöissä, yhteistyössä Motojyskyn kanssa. Safari ja etenemisvauhti on suunnattu yli 700 cc pyörille, kuten BMW GS-mallit ja Triumph Tiger-pyörät. Alueen maastot ovat loistavan eteneviä ja leveitä, mutta sopivan haastavia. Ajopäivien aikana ryhmiä voidaan myös jakaa osallistujien toiveiden mukaan. Niille, jotka toivovat haasteita, niitä löydetään.

Reitit ovat täysin luvanvaraisia ja niitä pääsee ajamaan ainoastaan Motojyskyn safarilla. Safarin luonteeseen kuuluu, että raskaiden kohtien jälkeen taukoillaan ja ihaillaan hienoja maisemia ja edetään ryhmänä oppaiden johdolla. Jokaiseen ajopäivään sisältyy ruokailu ja ajopäivien kesto on noin kuusi tuntia. Ajopäivän jälkeen palataan tasokkaaseen majoitukseen Santa’s Hotel Tunturiin.

Ruskasafarin hinta 1085 €

sisältäen:

  • Kolmen päivän opastettu ajotapahtuma
  • Majoitus Santa’s Hotel Tunturissa 27.-31.8.
  • Aamupala seisovassa pöydässä
  • Lounaat ajopäivinä
  • Yhteisruokailu viimeisenä iltana
  • Reittimaksut
  • Tallipaikka pyörälle tapahtuman ajaksi
  • Mahdollisten pienitankkisten pyörien välitankkaukset
  • Ammattitaitoisten oppaiden ohjeistuksen
  • Huoltoauto reittien varsille

Ruskasafarin osallistujilla tulisi olla jo hieman aiempaa kokemusta maastoajosta esimerkiksi Biketeamin allroad-kursseilta. Ruskasafari onkin huikean hieno paikka laittaa kursseilla opitut taidot käytäntöön.

Safarin reitit on suunniteltu erityisesti isoille seikkailupyörille. Vaikka maaperä on pääosin soraista ja hyvin pitävää, niin reittien erityispiirteet edellyttävät karkeampia, vähintään 50/50 renkaita pyörääsi. Maakivien takia pyörässä suositellaan olevan myös pohjapanssari. Biketeamin liikkeet auttavat pyöräsi sopivassa varustelussa.

Tapahtuman kokonaishinta 1085 €, josta 100 € varausmaksu, joka laskutetaan ilmoittautuessa ja sitä ei palauteta. Loppulasku erääntyy 15.8.2023. Tämän jälkeisiä asiakkaan tekemiä peruutuksia ei voida hyvittää. Tapahtuman järjestää Motojysky yhteistyössä Biketeamin kanssa.

Ilmoittautumissivu aukeaa Motojyskyn sivulle