Etusivu > Ajankohtaista > Ladies’ Night Tampereen Biketeamilla 15.2.2023

23-01-2023

Ladies’ Night Tampereen Biketeamilla 15.2.2023

Kaikkien nykyisten ja tulevien naismotoristien oma ilta Tampereen Biketeamilla keskiviikkona 15.2.2023

Tiedämme, että moottoripyöräliikkeiden varustevalikoima naisten ajovarusteista voi monesti olla valitettavan suppea. Samoin kuljettajien pituuserot voivat aiheuttaa joskus päänvaivaa sopivan pyörän löytämiseksi. Pyrimme tietenkin palvelemaan kaikki asiakkaat aina hyvin ja löytämään jokaisella parhaat varusteet sekä juuri sopivasti räätälöidyn pyörän. Ladies’ Night -illalle järjestetään kuitenkin sekä varusteiden, että pyörien sovitusmahdollisuudet poikkeuksellisen hyvin! Tapahtumassa mukana valmistajien ja maahantuojien edustajat mukanaan merkkien koko naisten ajovarustemallistot ja sovituskokoja myös tilausmalleista. Moottoripyörävalikoimaan vakiomalliston lisäksi olemme järjestäneet paikalle jo tehdastuotannossa madalletulla alustalla varustettuja pyöriä, sekä eri satulavaihtoehtoja BMW, Triumph ja Kawasaki-malleihin. Henkilökuntamme auttaa juuri sinulle sopivan pyörän löytämisessä, sekä pyörän tarpeisiisi räätälöinnissä.

Mukana myös moottoripyöräkerho MP69-kertomassa moottoripyöräkursseistaan, PeterPanBike moottoripyörämatkoista ja -seikkailuista ympäri maailman joko omalla tai vuokrapyörällä, sekä Tammerkosken Auto-opistolta, Suomen Motoristit SMOTO:n puheenjohtaja Jarmo Jokilampi kertomassa moottoripyöräkoulutuksesta ja kortin suorittamisesta.

Olit sitten tuleva tai jo kokenut naismotoristi, tervetuloa Tampereen Biketeamille keskiviikkona 15.2.2023 klo 17-20.00.

Moottoripyöräilevät ravintoloitsijat, huippukokki Anssi Kantelinen ja Anna Marttinen loihtivat tapahtuman osallistujille herkullista purtavaa.

Ladies’ Night Biketeam Tampere

15.2.2023 klo 17-20

Autokeskuksentie 12
33960 Pirkkala

Tapahtuma on avoin kaikille, mutta ilmoittaudu tapahtumaan, niin osamme varautua tarjottavien määrään.

Tervetuloa innostumaan elämyksistä moottoripyörän sarvissa!

Ilmoittautuminen iltatapahtumaan on päättynyt

Esittelijät ja mallistot ovat kuitenkin nähtävillä jo liikkeen normaaliaukioloajan puitteissa keskiviikkona 15.2. klo 17-18

Tervetuloa!

Tervetuloa innostumaan moottoripyöristä!

Ohjelmassa mm.

Koko RUKKA naisten mallisto esittelyssä

Rukka edustaja paikalla koko Rukka naisten malliston kanssa. Ladies Night -illan ajan erikoisalennukset sekä varastosta löytyviin, että erikoistilattaviin Rukka naisten ajovarusteisiin.

Rukka Motorsport

SWEEP naisten mallisto

Valmistajan edustaja paikalla Sweep -naisten ajovarustemalliston kera. Suomalaisen Sweepin mallistosta löytyvät ajovarusteet joka lähtöön rennoista takeista ja ajofarkuista järeisiin touring- ja nahkakaamppeisiin.

SWEEP

Tarjoilut by Anssi Kantelinen

Jottei nälkä yllätä, moottoripyöräilevät ravintoloitsijat, huippukokki Anssi Kantelinen ja Anna Marttinen loihtivat tapahtumaan osallistujille pientä purtavaa. Lisäksi tarjolla kahveja ja mukavia virvokkeita.

Kun Anssi ja Anna eivät ole pyörittämässä Urban ja Blocco ravintoloitaan Kuopiossa, seikkailevat he todennäköisesti jossain päin Eurooppaa kahden Triumph Tiger -moottoripyörän päällä, reissukoira Prätkäputtinen mukana omassa kuljetusboxissaan.

Anssi Kantelinen | At Home on the Road

BMW Motorrad

BMW Motorrad -mallistosta löydät unelmiesi pyörän, oli haaveissasi sitten seikkailumatka maailman ympäri, tyylikäs roadsteri, markkinoiden nopein supernaku tai sporttipyörä. Esittelyssä laaja BMW-mallisto aina kevyestä ja ketterästä BMW G 310 R  (6900 € + tk) 210 hevosvoimaiseen S 1000 RR superpyörään.

Kaikki BMW-mallit saadaan tilattua juuri sinulle sopivaksi jo tehtaalla räätälöitynä tai jälkiasenteisilla lisävarusteilla varusteltuna. BMW-pyörät voidaan räätälöidä eri kokoisille kuljettajille sopiviksi lukuisilla eri satulavaihtoehdoilla sekä jo tehdasvarusteena saatavilla, madalletuilla jousitusvaihtoehdoilla.

Tarkempaan tutustumiseen paikalla myös supersuosittu seikkailupyörä, BMW R 1250 GS, nyt tehdasvarusteisella madalletulla alustalla ja erittäin maltillisella istuinkorkeudella varustettuna.

BMW Motorrad

Triumph-moottoripyörät

Moottoripyöräilystä voi nauttia monella tapaa ja Triumph-mallistosta löytyy pyörä jokaiseen makuun. Ikonisista ja tinkimättömän tyylikkäistä Bonneville-sarjan pyöristä, joissa yhdistyy klassinen muotoilu ja fiilis moderniin tekniikkaan. Kolmisylinteriset Trident 660, Street Triple 765 ja Speed Triple 1200RS -nakupyörät. Markkinoiden suurimman, mahtavan 2500 kuutioisen moottorin ympräille rakennetut Rocket 3R ja GT. Sekä tietenkin Tiger adventure-pyörämallisto, joiden päällä ainoastaan mielikuvitus rajoittaa seuraavaa seikkailuasi.

Saimme lisää jo viime keväänä loppuunmyytyä, kysyttyä Trident 660 -nakupyörämallia (10695 € + tk.)

Triumph-moottoripyörät

Kawasaki

Olisiko tyylikäs ja hauska moderni cruiser-pyörä, Kawasaki Vulcan S vai mekaanisesti ahdettu supersuorituskykyinen Ninja H2 SX sinun tyyliäsi? Vai kenties Z650RS tai Z900RS retrokruiserit? Oli makusi mikä vain, kattavasta Kawasaki-mallistosta löytyy varmasti sinut sytyttävä pyörä enduropoluilta kahvilakruisailuun, sekä mutkateiltä moottoriradoille.

Esittelyssä nyt mm. suosittu Vulcan S, kevyet ja hauskat Z400 sekä Ninja 400 uutuusmallit sekä nyt säädettävällä luistonestojärjestelmällä varustettu Z650 suosikkimalli.. myös madalletulla alustalla.

Kawasaki-moottoripyörät

PeterPanBike | Seikkailuja moottoripyörällä

PeterPanBike on mukana kertomassa unelmiesi moottoripyörämatkoista ympäri maailman, ja auttamassa unelmien toteuttamisessa opastetuilla ryhmämatkoilla. Oli haaveissa sitten muutaman päivän reissu vuokrapyörällä Espanjassa tai opastettu matka läpi Amerikoiden Alaskasta Argentiinaan, paras hetki unelmien toteuttamiseen on juuri nyt.

PeterPanBike

Moottoripyöräkerho MP69

Moottoripyöräharrastusta harvoin perustellaan järkisyillä, mutta ajokoulutus on aina hyväksi. Uuden oppiminen ja vanhojen taitojen kehittäminen ammattitaitoisten moottoripyöräkouluttajien opastuksessa on aina hauskaa. Moottoripyöräkerho MP69:n kouluttajat ovat esittelemässä suosittuja Motoristi Survival -kurssejaan. MP69:n kurssitarjonnasta löytyy sopivat kurssit yleisesti ajotaidon kehittämisestä sorapainotteisiin Adventure- sekä moottoriradalla järjestettäviin kaarrekursseihin.

MP69 Moottoripyöräkurssit

SHOEI

Äärimmäinen Japanilainen laatu ja viimeistely, huippuluokan turvallisuus ja toiminnallisuus sekä istuvuus joka pitää kokea itse. Shoei-kypärämallisto esittelyssä. Tule ja löydä sinulle paras kypärä.

Shoei-kypärät

Suomen Motoristit SMOTO

Mukana SMOTO:n puheenjohtaja Jarmo Jokilampi. Moni motoristi tekee ”ruosteenpoistoa” sekä pyörästä että itsestään, joko omatoimisesti tai osallistumalla ruosteenpoistokurssille. Tämä on varsin mainio ja kannatettava ajatus. Muutamat jarrutus- ja ohjaamisharjoitukset auttavat, jos tulee yllätyksiä eteen.  Suomen Motoristit ry SMOTO tukee ja kannustaa motoristien vapaaehtoisen ajokoulutusjärjestelmän kehittämistä. SMOTOn jäsenkerhot järjestävät runsaasti erilaisia ennakoivan ajon kursseja ja koulutustilaisuuksia. Vapaaehtoisten koulutusten tavoitteena on parantaa motoristien liikenneturvallisuutta.

Liikenteessä motoristin kannattaa kuvitella olevansa ”näkymätön” varsinkin ajokauden alussa. SMOTO julkaisee tulevan ajokauden alussa ”vastuulliset moottoripyöräkouluttajat” listan, josta ajokorttia hankkiva voi varmistua siitä, että saa asiantuntevaa moottoripyöräkoulutusta. Moottoripyöräily on hieno harrastus ja tapa liikkua hymyssä suin ja turvallisuuden positiivinen kehitys näkyy onnettomuustilastoissa. Moottoripyöräily on loistava nautinnollinen tapa liikkua ja hauskaan harrastus.

Suomen Motoristit SMOTO

Tammerkosken MP-Opisto/Auto-Opisto

Moottoripyöräkoulutus on alue, johon olemme erityisesti panostaneet. Olitpa sitten aloitteleva A1-kuljettaja tai kokeneempi motoristi, saat meiltä parasta opetusta moottoripyöräilyyn. Kouluttajamme ovat suorittaneet vaativat kouluttajatestit ja heidät on hyväksytty SMOK:in moottoripyöräkouluttajiksi. Vastuukouluttajana on vuonna 2010 vuoden moottoripyöräkouluttajaksi valittu Jarmo Jokilampi.

Pakollista teoriaopetusta moottoripyöräkursseilla ei ole, mikäli kyse ei ole ensimmäisestä ajokortista. Moottoripyöräkurssiimme kuuluu 2 tunnin vapaaehtoinen teoriakokonaisuus, jossa opetus painottuu moottoripyörällä ajamisen erityispiirteisiin, eikä se lisää kurssin kustannuksia. Suosittelemme sitä suuresti, sillä moottoripyörällä ajaminen eroaa täysin esimerkiksi autolla ajamisesta ja siten vaatii erityistaitoja. Pakollisia ajotunteja moottoripyöräkoulutuksessa on 5 tuntia, mutta kannattavinta on räätälöidä juuri sinulle sopiva ajotuntimäärä. Suosittelemme aina tilanne- ja oppilaskohtaista harkitsemista ajotuntimäärän päättämisessä. Kaikki teoriatunnit suoritetaan lähiopetuksena sekä kaikki ajotunnit liikenteessä.

Kalusto- ja varusteasioissa emme myöskään tingi. Opettajan ja oppilaan välisessä viestinnässä käytössämme on häiriötön puhelinjärjestelmä ja laadukas moottoripyöräkalusto. Moottoripyöräkoulutuksessa käytössäsi on autokoulun moottoripyörä sekä turvalliset ajovarusteet, paitsi pakollinen kypärä niin myös motoristin turvallisuuden kannalta tärkeät ajopuku, saappaat ja ajohanskat. Turvallinen harjoittelu ammattitaitoisen kouluttajan kanssa on paras tie motoristiksi. Olemme opettaneet moottoripyöräkortteja ja moottoripyöräilyä jo tuhansille motoristeille. Moottoripyöräkurssit ovat olleet suosittuja ja koemenestys oppilaillamme kiitettävää!

MP-Opisto/Auto-Opisto