Takaisin

Kawasaki Ultra 310LX

Etusivu » Vesijetit » Kawasaki » Kawasaki vesijetit » Kawasaki Ultra 310LX

Kawasaki Ultra 310LX

Tyyppi: Muut

Kuutiotilavuus: 1498 ccm

23490 €

+Toimituskulut 400€

Avaa esite


Ultra 310LX on vesijettien ehdoton valtias. Moottorin tuottama teho yhdessä rungon muotoilun kanssa tekevät Ultra 310LX:stä hyvän ja helpon ajettavan.

Tyylikäs metalliväri ja kromiset yksityiskohdat erottavat Ultra 310LX:n muista vesijeteistä. Ylellisyyttä lisäävät Jetsound-audiojärjestelmä ja muotoiltu istuin, jonka pintamateriaali on lämpöä kestävä ja pysyy viileänä.

 

Voimaa ja hallintaa

Mekaanisella ahtimella ja välijäähdyttimellä varustettu ULTRA 310LX:n 4-sylinterinen, 1498 cm3, nestejäähdytteinen moottori antaa paljon tehoa. Supercharger-ahdin nostaa tehoja jopa 221 kW:iin (300 hv).

Elektroniset kaasuläpät, joilla hallitaan ULTRA 310LX:n tehokasta suorituskykyä ja joka mahdollistaa myös vakionopeudensäätimen, moottorinohjausyksikkö pyrkii pitämään ajoneuvon asetetun nopeuden ja moottorin kierrosluvun samana ajon aikana.

Nyt myös elektroninen trimmin säätö, joka mahdollistaa virtauspumpun suuttimen portaattoman kulman säädön elektronisesti ± 8°, joka helpottaa kuljettajaa ajon aikana säätämään rungon suhdetta veden pintaan sekä parantamaan kääntyvyyttä ajo-olosuhteiden mukaan.

 

Jyrkkä V-mallinen runko mahdollistaa moottoripyörämäiset nopeat käännökset. Tämä vähentää kuljettajaan kohdistuvaa sivuttaista G-voimaa, jolloin kuljettaja voi paremmin keskittyä ajamiseen. 22.5° V-kulma on todettu parhaimmaksi jyrkkiä käännöksiä tehtäessä. Tästä on saatu tulokseksi ULTRA 310 -mallien helppo käsiteltävyys ja käännösominaisuudet.

 

Ergonimiaa ja ylellisyyttä

ULTRA 310LX:n kaareva istuin on suunniteltu parantamaan ajomukavuutta. Istuin on ergonomisesti muotoiltu sekä siinä hyvät istuintilat kolmelle henkilölle. Istuimen eri tasot antavat hyvän tuen voimakkaan kiihdytyksen aikana. Istuimen pehmuste vaimentaa iskuja ja helpottaa jaloille kohdistuvaa rasitusta ajettaessa kovassa aallokossa. Istuimen pintamateriaali on lämpöä kestävä ja tuntuu viileältä.

ULTRA 310LX:ssä on 5-säätöinen ohjaustanko, joka soveltuu laajalti erilaisille kuljettajille ja ajotyyleille. Tämä mahdollistaa ajon myös seisten.

 

Jetsound-audiojärjestelmä tuo lisäelämyksiä vesilläliikkumiseen ihmisille, jotka nauttivat musiikista. ULTRA 310LX mallissa on audiojärjestelmä, joka sisältää vahvistimen (max 40 W x2), ohjaustankoon sijoitetun näppäimistön sekä kaksi kaiutinta peilien alla (max. 60 W x2).

Vesitiiviissä kotelossa on yhteensopiva liitäntä iPodin ja iPhonen kanssa. Sopii myös puhelimiin ja muihin soitin laitteisiin, joissa on stereoulostulopistoke. Järjestelmä pystyy myös toistamaan musiikkitiedostoja USB-muistitikulta.

 Tekniset tiedot

Moottori

Moottori
4-tahti, 4-sylinterinen
Moottoritilavuus
1498 cm³
Syl.halkaisija x iskun pituus
83 x 69.2 mm
Puristussuhde
8.2:1
Venttiili-/imujärjestelmä
DOHC, 16 venttiiliä
Polttoainejärjestelmä
EFI: Ø60 mm x 1
Sytytysjärjestelmä
Digitaali
Käynnistys
Sähkö
Jäähdytysjärjestelmä
Vesijäähdytys
Akku
12V 18Ah
Voiman tuotto
Aksiaalinen virtaus, yksivaiheinen
Työntövoima
8133 N
Istumapaikat
3

Suorituskyky

Huipputeho
221 kW (300 hv) / 8000 rpm
Vääntö
277 Nm / 6000 rpm

Mitat

Mitat (P x L x K)
3370 x 1195 x 1155 mm
Polttoainesäiliö
78 litraa
Paino ajokunnossa
475 kg