Töihin Biketeamille

Etusivu » Uutisia » Töihin Biketeamille

Biketeam

TK-Biketeam Oy on Vantaalla, Tampereella (Pirkkala) ja Raisiossa toimiva täyden palvelun moottoripyörätalo ja Suomen merkittävimpiä moottoripyöräalan toimijoita. Edustamme BMW, Triumph ja Kawasaki -moottoripyöriä sekä valikoituja kevytmoottoripyörä-, skootteri- sekä mopomerkkejä. Ajoneuvojen lisäksi meiltä löytyvät markkinoiden parhaat ajo- ja lisävarustemerkit sekä täydet huoltopalvelut edustamillemme merkeille. Henkilökuntamme osallistuu aktiivisesti päämiestemme järjestämiin koulutuksiin Suomessa sekä ulkomailla ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme.

 

Haemme vahvistusta porukkaamme

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Moottoripyörämekaanikko, TK-Biketeam Vantaa

Antaksentie 4, 01510 Vantaa

Toimintamme kasvaessa etsimme Vantaan myymäläämme moottoripyörämekaanikkoa. Jos olet kiinnostunut tekniikasta ja moottoripyörien huoltamisesta, sinulta löytyy alan koulutus tai muuten kokemusta moottoripyörämekaanikon työstä, niin saattaisit olla etsimämme henkilö.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme kahta moottoripyörämekaanikkoa. Työ on vakituinen tai vaihtoehtoisesti mahdollisuus myös kausiluontoiseen työhön kevät/kesäaikaan.


Työtehtävinä moottoripyörien ja mopojen huoltaminen.


Hakijoilta edellytämme:
- AB-ajokorttia
- Innokkuutta ja motivaatiota moottoripyörien huoltamiseen
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- Aikaisempaa kokemusta moottoripyörien kanssa työskentelystä

 

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 10-18.

 

Mikäli kiinnostuit lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen tomi.kurkilahti@biketeam.fi .

 

 


Varaosa- ja varustemyyjä, TK-Biketeam Raisio

Tuotekatu 12, 21200 Raisio

 

Haemme nyt Raision myymäläämme moottoripyörien varaosa- ja varustemyyntiin työntekijää. Myymälässämme pääset tekemään töitä pyörien tekniikan, lisävarusteiden ja laadukkaiden ajovarusteiden parissa. Lisäksi pääset tekemään asiakaspalvelutyötä moottoripyöräharrastuksesta innostuneiden asiakkaiden kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa varaosa- ja lisävarustemyynti, lisäksi ajovarusteiden myyminen. Aiempi työkokemus moottoripyörien parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

 

Hakijoilta edellytämme:

-          Intoa ja motivaatiota asiakaspalvelutyöhön

-          Halua uuden oppimiseen

-          Ymmärrystä moottoriajoneuvojen tekniikasta

-          AB-korttia

-          Suomen ja englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä. Meiltä saat ammattitaitoisen työyhteisön, jossa työskennellä, viihtyisän työympäristön toimitiloissamme sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Työsuhde on vakinainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Mikäli kiinnostuit lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen matias.vuorikoski@biketeam.fi 19.12.2021 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä voit kysyä s-postilla tai puhelimitse: matias.vuorikoski@biketeam.fi, puh. 050 4699078 / Matias Vuorikoski