Takaisin

Triumph Tiger 900 Rally PRO -22

Etusivu » Uudet / Vaihtopyörät » Triumph Tiger 900 Rally PRO -22

Merkki: Triumph

Vuosimalli: 2022

Tyyppi: Enduro / Katuenduro

Kunto: Uusi

Mittarilukema: 0 km

Kuutiotilavuus: 900 ccm

Myymälä: Vantaa

20700 €

+tk. 490€

Avaa esite


Tuotekuvaus

Syyskuu on Triumphkuu! Tämäkin 2022 vuosimallin pyörä 2021 vuosimallin hinnalla ja 1,9% rahoituksella! Hinnat nousevat 1.10, joten ole nopea! Lisäksi saat valita joko talvisäilytyksen tai ensihuollon veloituksetta! Tarjous koskee vain uusia kauppoja jotka rekisteröidään syyskuussa.

 

Matkaenduro vailla vertaistaan! Kolmisylinterinen moottori takaa tukevan alaväännön ja sporttipyörämäisen huipputehon.


Pyörä mahdollista kuristaa myös A2-luokkaan.


Vakiovarusteena lähes kaikki mahdollinen mm. Kahvan- ja penkinlämmittimet, kallistuksen huomioiva ABS ja luistonestojärjestelmä, 6 ajomoodia (Rain, road, Sport, Off road, Off road Pro ja Rider), vakionopeudensäädin, rengaspainevalvonnan, taustavalaistut hallintalaitteiden napit, kaatumaraudat, LED-ajovalo sekä -sumuvalot, iso 7" TFT-näyttö bluetooth yhteydellä, joka mahdollistaa älypuhelimen sovelluksen kautta mm. Navigoinnin, puheluiden soittamisen ja vastaamisen (vaatii kypäräpuhelimen), musiikin kuuntelun (vaatii kypäräpuhelimen), Go pro kameran liittämisen, shift assist ylös ja alaspäin vaihtaessa, yms.


Laajan varustevalikoiman ansiosta Tiger on mahdollista kustomoida jokaiseen makuun: Saatavilla mm.alumiiniset tai muoviset laukut, ajovalosuoja, jäähdyttäjän suoja, ylemmät kaatumaraudat ja paljon muuta.Edellinen pyörä

Triumph Trident -22