Takaisin

Triumph Rocket 3 R -22

Etusivu » Uudet / Vaihtopyörät » Triumph Rocket 3 R -22

Merkki: Triumph

Vuosimalli: 2022

Tyyppi: Katupyörä

Kunto: Uusi

Mittarilukema: 0 km

Kuutiotilavuus: 2500 ccm

Myymälä: Vantaa

30500 €

+tk 490€

Avaa esite


Tuotekuvaus

Syyskuu on Triumphkuu! Tämäkin 2022 vuosimallin pyörä 2021 vuosimallin hinnalla ja 1,9% rahoituksella! Hinnat nousevat 1.10, joten ole nopea! Lisäksi saat valita joko talvisäilytyksen tai ensihuollon veloituksetta! Tarjous koskee vain uusia kauppoja jotka rekisteröidään syyskuussa.

 

Keisarin uudet vaatteet! Rocket 3 päivittyi lähes vuosikymmenen odotuksen jälkeen kaudelle 2020 ja jatkaa samalla kokoonpanolla vuodelle 2021.


2500cc rivikolmonen 221Nm väännöllään ei jätä kylmäksi!


Painoa on kevennetty yli 40kg ja ajo-ominaisuuksia on päivitetty reippaasti, joten tämä on todellinen ajajan power cruiser!


Nyt vakiona mm. TFT-mittaristo, kallistuksen huomiova kehittynyt ABS ja luistonestojärjestelmä, mäkilähtöavustin, vakionopeudensäädin, led-ajovalot, ajomoodit (rain, road, sport ja rider), sekä varsinkin 167hp / 221Nm!
 

Lisävarusteena saatavissa muun muassa Sport sivulaukut, tankkilaukku, laukku matkustajan paikalle, matkustajan selkänoja, tavarateline, kahvanlämmittimet, flyscreen ja vaihdeavustin, joka mahdollistaa vaihteiden vaihdon ylös ja alaspäin ilman kytkintä. Sekä Bluetooth yksikkö, joka mahdollistaa älypuhelimen sovelluksen kautta mm. Navigoinnin, puheluiden soittamisen ja vastaamisen (vaatii kypäräpuhelimen), musiikin kuuntelun (vaatii kypäräpuhelimen) ja Go pro kameran liittämisen.Edellinen pyörä

Triumph Rocket 3R -20

Seuraava pyörä

Triumph Rocket 3 R -21