Takaisin

Triumph Rocket 3 R -21

Etusivu » Uudet / Vaihtopyörät » Triumph Rocket 3 R -21

Merkki: Triumph

Vuosimalli: 2021

Tyyppi: Custom

Kunto: Uusi

Mittarilukema: 0 km

Kuutiotilavuus: 2500 ccm

Myymälä: Vantaa

30500 €

+ toimituskulut 600€

Avaa esite


Tuotekuvaus

 

 

Keisarin uudet vaatteet! Rocket 3 päivittyi lähes vuosikymmenen odotuksen jälkeen kaudelle 2020 ja jatkaa samalla kokoonpanolla vuodelle 2021.


2500cc rivikolmonen 221Nm väännöllään ei jätä kylmäksi!


Painoa on kevennetty yli 40kg ja ajo-ominaisuuksia on päivitetty reippaasti, joten tämä on todellinen ajajan power cruiser!


Nyt vakiona mm. TFT-mittaristo, kallistuksen huomiova kehittynyt ABS ja luistonestojärjestelmä, mäkilähtöavustin, vakionopeudensäädin, led-ajovalot, ajomoodit (rain, road, sport ja rider), sekä varsinkin 167hp / 221Nm!

 

Lisävarusteena saatavissa muun muassa Sport sivulaukut, tankkilaukku, laukku matkustajan paikalle, matkustajan selkänoja, tavarateline, kahvanlämmittimet, flyscreen ja vaihdeavustin, joka mahdollistaa vaihteiden vaihdon ylös ja alaspäin ilman kytkintä. Sekä Bluetooth yksikkö, joka mahdollistaa älypuhelimen sovelluksen kautta mm. Navigoinnin, puheluiden soittamisen ja vastaamisen (vaatii kypäräpuhelimen), musiikin kuuntelun (vaatii kypäräpuhelimen) ja Go pro kameran liittämisen.

Tämäkin pyörä 500€ varausmaksulla kevääksi! Lopun maksat tai rahoitat keväällä 2022. Talven ajalta ei mitään muita kuluja: Ei vakuutusta, talvisäilytystä tai rahoitusta! Myös vaihtopyörä käy varausmaksuksi. Kysy lisää ajoneuvomyynnistämme.

Piilota »Edellinen pyörä

Triumph Rocket 3 R -21

Seuraava pyörä

Triumph Rocket 3 R -21