Takaisin

Triumph Rocket 3 GT Triple Black -22

Etusivu » Uudet / Vaihtopyörät » Triumph Rocket 3 GT Triple Black -22

Merkki: Triumph

Vuosimalli: 2022

Tyyppi: Katupyörä

Kunto: Uusi

Mittarilukema: 0 km

Kuutiotilavuus: 2500 ccm

Myymälä: Vantaa

32800 €

+tk 490€

Avaa esite


Tuotekuvaus

Tämäkin pyörä 500€ varausmaksulla kevääksi! Lopun maksat tai rahoitat keväällä 2022. Talven ajalta ei mitään muita kuluja: Ei vakuutusta, talvisäilytystä tai rahoitusta! Myös vaihtopyörä käy varausmaksuksi. Kysy lisää ajoneuvomyynnistämme.

 

Keisarin uudet vaatteet! Rocket 3 päivitty lähes vuosikymmenen odotuksen jälkeen kaudelle 2020 ja jatkaa samalla kokoonpanolla vuodelle 2022.

 

2500cc rivikolmonen 221Nm väännöllään ei jätä kylmäksi!

 

Painoa on kevennetty yli 40kg ja ajo-ominaisuudet on saatu todella hyviksi, tämä on todellinen ajajan power cruiser!

 

Nyt vakiona TFT-mittaristo,kallistuksen huomiova kehittynyt ABS ja luistonestojärjestelmä, kahvanlämmittimet, matkustajan selkänoja, flyscreen, mäkilähtöavustin, vakionopeudensäädin, led-ajovalot, ajomoodit (rain, road, sport ja rider) sekä varsinkin 167hp / 221Nm!

 

 

Lisävarusteena saatavissa muun muassa kuvissa näkyvät Sport sivulaukut, tankkilaukku, laukku matkustajan paikalle, tavarateline, vaihdeavustin, joka mahdollistaa vaihteiden vaihdon ylös ja alaspäin ilman kytkintä.

 

Sekä Bluetooth yksikkö, joka mahdollistaa älypuhelimen sovelluksen kautta mm. Navigoinnin, puheluiden soittamisen ja vastaamisen (vaatii kypäräpuhelimen), musiikin kuuntelun (vaatii kypäräpuhelimen) ja Go pro kameran liittämisen.



Edellinen pyörä

Triumph Rocket 3 R -21

Seuraava pyörä

Triumph Rocket 3 GT -21