Takaisin

Triumph Bonneville Bobber -22

Etusivu » Uudet / Vaihtopyörät » Triumph Bonneville Bobber -22

Merkki: Triumph

Vuosimalli: 2022

Tyyppi: Custom

Kunto: Uusi

Mittarilukema: 1 km

Kuutiotilavuus: 1200 ccm

Myymälä: Raisio

19250 €

+ Toimituskulut 600€

Avaa esite


Tuotekuvaus

THE PREMIUM CUSTOM BONNEVILLE BOBBER

Brutaalilla tavalla kaunis Bonneville Bobber on aito custom tehdasvalmiina.


Siinä yhdistyvät täydellisesti minimalistisen tyylin periaatteet, muskelipyörän asenne ja hieno tekninen toteutus autenttiseen Bobber-tyyliin.

 

Kun Bonneville T120 on riisuttu täysin puhtaimpaan olemukseensa, syntyy pyörä joka täyttää kaikki bobberin tunnusmerkit.


Puhtaat linjat, matala istuinkorkeus, single-satula, leveät ohjaustangot, kursailematon muotoilu rungosta ajovaloon, pinnavanteet, leveä takarengas ja ennenkaikkea tärkeä jäykkäperä-look, niistä on Bobber tehty.

 

Täysin uusi alusta, jousitus ja runko tarjoilevat äärimmäisen dynaamisen ja miellyttävän ajokokemuksen joka määrittää uudelleen custom-pyörien ajettavuuden.

 


Innovatiivisen suunnittelun ansiosta sekä istuimen että mittariston asento ovat mukattavissa niin että se sopii kuljettajalle ja ajotyylille tilanteen mukaan, Sinulle.

 


Perän iskunvaimennus on piilotettu uudenlaisella rakenteella, kunnioittaen alkuperäistä henkeä puhtaine riisuttuine linjoineen. Juuri niin rohkeana ja röyhkeänä kuin kuuluukin. Kaiken keskipisteenä, Bobberin sydämenä, palvelee vääntävä 1200cc twin-moottori tunnusomaisella soundilla.

 

Bonneville Bobberiin on saatavana yli 150 lisävarustetta, joilla luot pyörälle oman uniikin leimasi.

 

 

 

Tämäkin pyörä 500€ varausmaksulla kevääksi! Lopun maksat tai rahoitat keväällä 2022. Talven ajalta ei mitään muita kuluja: Ei vakuutusta, talvisäilytystä tai rahoitusta! Myös vaihtopyörä käy varausmaksuksi. Kysy lisää ajoneuvomyynnistämme.Edellinen pyörä

Triumph Bonneville T120 -22

Seuraava pyörä

Triumph Bobber -22