Takaisin

BMW R nineT Scrambler -21

Etusivu » Uudet / Vaihtopyörät » BMW R nineT Scrambler -21

Merkki: BMW

Vuosimalli: 2021

Tyyppi: CustomKatupyöräEnduro / Katuenduro

Kunto: Uusi

Mittarilukema: 1 km

Kuutiotilavuus: 1200 ccm

Myymälä: Vantaa

21000 €

+ toimituskulut 490€

Avaa esite


Tuotekuvaus

Lokakuun ajan 1000€ BMW-lisävarustelahjakortti tähän pyörään (Pyörä tulee olla rekisteröitynä lokakuun loppuun mennessä)!

 

Tarjous koskee Biketeamin ja BMW Motorradin varastosta löytyviä 2021-mallivuoden BMW-moottoripyöriä 11.10.2021-30.11.2021 tehtyihin kauppoihin. Lahjakorttitarjous ei koske BMW Suomi Edition kampanjapyöriä eikä ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

 

Uusi R NineT Scrambler on saapunut. Autenttinen ilmajäähdytteinen Boxer-moottori on uusiutunut dramaattisesti kaudelle 2021. Kiitos uuden Ride-by-Wire -sähkökaasun ja uusien sylinterikansien, vahva 116 Nm vääntö tulee entistäkin alempana kuten myös 109 hv huipputeho. Tämä tarkoitaa entistäkin vahvempaa kulkuvoimaa ja kovempaa kiihtyvyyttä.2021 tuo myös uusimman teknologian R NineT -mallistoon, tyylistä tinkimättä. Jatkuvasti ajotilannetta, kallistuksia ja kiihtyvyyksiä tarkkaileva DTC-luistonesto sekä ABS Pro -jarrut, valittavat ajomoodit, vakionopeudensäädin, LED-valaistus sekä uudistunut WAD-takajousitus.Tämän pyörän tehdasoptiot:- Comfort-paketti* Kahvanlämmittimet* Vakionopeudensäädin* Ajotilamoodi Pro (Rain/Road/DIRT -ajomoodit)* DTC-luistonestojärjestelmä* MSR Dynaaminen moottorijarrutuksen säätö- Adaptiivinen ajovalo ja DRL-päiväajovalo- Kalamata Metallic Matt -väritys

 

 

- Kullanväriset design option pinnavanteet nappularankaillaVakiovarusteena mm.- ABS Pro -jarrut Cornering ABS -toiminnolla- Mustat valuvanteet- WAD-takaiskunvaimennin esijännityksen pikasäädöllä- LED-vilkut- Dynamic Brake Light LED-jarruvalo- Titaaninen Akrapovic -tuplavaimennin- Comfort-vilkut automaattisella palautustoiminnolla- USB-latauspistoke- Ajotietokone- Säädettävä kytkin- ja jarruvipu- 3 vuoden tehdastakuu (Laajennettavissa 5 vuoteen tehdastakuulaajennuksella)- Euroopan laajuinen BMW-liikkuvuuspalvelu (voimassa aina 10 vuoteen asti kun pyörä huolletaan määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti BMW Motorrad -merkkihuollossa)Kysy myös vaivatonta BMW Service Inclusive -huoltosopimusta.

Tämäkin pyörä 500€ varausmaksulla kevääksi! Lopun maksat tai rahoitat keväällä 2022. Talven ajalta ei mitään muita kuluja: Ei vakuutusta, talvisäilytystä tai rahoitusta! Myös vaihtopyörä käy varausmaksuksi. Kysy lisää ajoneuvomyynnistämme.Edellinen pyörä

BMW R NineT Scrambler -21

Seuraava pyörä

BMW R nineT Scrambler -21