Etusivu > Uudet ja vaihtopyörät > Triumph Bonneville Bobber
2022

Triumph Bonneville Bobber

Tyyppi Custom
Kuutiotilavuus 1 200 ccm
Vantaa
18 490 €
+ toimituskulut 600 €.
tai esim. 331,39 € / kk
Ajoneuvon hinta vakiovarustein, sisältäen mahdollisen autoveron.
Avaa rahoituslaskuri
esim. 331,39 € / kk

Myyjämme auttavat mielellään tarpeisiisi räätälöidyn rahoitusratkaisun rakentamisessa. Rahoitus vaatii erillisen luottopäätöksen sekä kasko- ja liikennevakuutuksen ottamisen.

Esimerkkilaskelma on suuntaa antava arvio. Hinta 19090 € , Käsiraha 3 818 €, kuukausierä 331,39 €, luoton määrä yht. 15 567 (sis. perustamismaksu 190 € ). Kuukausierä sisältää koron 8.9 %, perustamismaksun 295 € ja käsittelykulu 9 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 3 776,42 € ja todellinen luottohinta 19 883,42 €. Ota yhteyttä Biketeamille, niin laskemme sinulle tarkan rahoitustarjouksen.  • Tuotekuvaus

Uusi 2022 mallin Bobber nyt Vantaan myymälästä nopeaankin toimitukseen ja tarjoushintaan! Säästösi 2024 malliin yli 2700€!

Vakiona ABS, luistonesto, vakionopeudensäädin, ajotietokone, led-ajovalot, ajomoodit (rain/road) ja tehokkaat Brembon jarrut.


THE PREMIUM CUSTOM BONNEVILLE BOBBER

Brutaalilla tavalla kaunis Bonneville Bobber on aito custom tehdasvalmiina.

Siinä yhdistyvät täydellisesti minimalistisen tyylin periaatteet, muskelipyörän asenne ja hieno tekninen toteutus autenttiseen Bobber-tyyliin.


Kun Bonneville T120 on riisuttu täysin puhtaimpaan olemukseensa, syntyy pyörä joka täyttää kaikki bobberin tunnusmerkit.

Puhtaat linjat, matala istuinkorkeus, single-satula, leveät ohjaustangot, kursailematon muotoilu rungosta ajovaloon, pinnavanteet, leveä takarengas ja ennenkaikkea tärkeä jäykkäperä-look, niistä on Bobber tehty.


Täysin uusi alusta, jousitus ja runko tarjoilevat äärimmäisen dynaamisen ja miellyttävän ajokokemuksen joka määrittää uudelleen custom-pyörien ajettavuuden.

Innovatiivisen suunnittelun ansiosta sekä istuimen että mittariston asento ovat mukattavissa niin että se sopii kuljettajalle ja ajotyylille tilanteen mukaan, Sinulle.

Perän iskunvaimennus on piilotettu uudenlaisella rakenteella, kunnioittaen alkuperäistä henkeä puhtaine riisuttuine linjoineen. Juuri niin rohkeana ja röyhkeänä kuin kuuluukin. Kaiken keskipisteenä, Bobberin sydämenä, palvelee vääntävä 1200cc twin-moottori tunnusomaisella soundilla.

Bonneville Bobberiin on saatavana yli 150 lisävarustetta, joilla luot pyörälle oman uniikin leimasi.

Tarjouspyyntö

Varaa koeajo

"*" näyttää pakolliset kentät

Perustiedot

Nimi*

Lisätiedot

PP dot KK dot VVVV