2020

N-S4 Light

TARJOUS!!
Tyyppi Mopot ja skootterit
Vantaa
1 490 €
+ toimituskulut 100 €.
Ajoneuvon hinta vakiovarustein, sisältäen mahdollisen autoveron.


  • Tuotekuvaus

Syksyn varastontyhjennys-tarjouksena 800€ pois hinnasta! ovh. 2290€


Uusi N/LVNENG sähköskootteri S4 mullistaa käsityksen skootterilla ajamisesta. Aja äänettömästi –ilman pakokaasupäästöjä! S4 malli on mopoluokan ajoneuvo, jonka huippunopeus on 45km/h. Ajamiseen vaaditaan mopon ajokortti (AM/120) vuonna


1985 tai sen jälkeen syntyneillä. Aiemmin syntyneet eivät tarvitse edes mopokorttia. Henkilöautokortilla saat toki ajaa myös tällä moposkootterilla.


Värivaihtoehtoina ovat valkoinen ”Italien style” sekä kiiltävä musta. S4 on rekisteröity kahdelle ja takuu on 2 vuotta (akulla rajoitettu takuu). Tee työ- tai koulumatkastasi tai vaikkapa vapaa-ajan ajeluistasi puhdas elämys.


S4:sen sydän on tehokas 1,44 kW:n BOSH sähkömoottori, joka yhdessä Greenway Lithium akun/akkujen kanssa antaa skootterille mahtavan ajettavuuden. Skootteri kiihtyy hyvin, on tasapainoinen ja erittäin pirteä ajettava.


S4:sen ulkonäkö on dynaaminen ja moderni, jopa hauska. Sen istuinkorkeus on 76 cm, joka on sopiva lähes kaikille kuljettajille. Nopeutta, kertyvää matkaa, kytketyn akun varaustasoa sekä ulkolämpötilaa seurataan isosta digitaalisesta LCD näytöstä. Voit itse säätää käyttöön nopeusalueita 3:sta vaihtoehdosta. max 25 km/h (Eco), max 34 km/h ja max 45 km/h. Tämä vaikuttaa akkujen riittävyyteen ja ajettavaan matkaan. Eco versiolla voit ajaa jopa 60 km/120 km riippuen onko skootterissasi 1 akku (malli S4 Light) vai 2 akkua (malli S4 Sport).45 km/h käyttöalueella ajettava matka voi olla jopa 45 km (S4 Light) tai 90 km (S4 Sport). Toki todellisiin matkakilometreihin vaikuttavat niin kuljettajan paino, ajotapa, lämpötila sekä tieolosuhteet. Käyttöön kytketyn akun lataus käy helposti pikapistokkeella akun ollessa kiinni ajoneuvossa, tai sitten voit siirtää akun ladattavaksi muualla. Akku/akut sijaitsevat penkin alla. Latausaika on noin 4-6 tuntia/akku. Ajovaloina ovat tehokkaat LED lamput ja käytössäsi on niin pitkät


kuin lyhyet ajovalot. Myös takavalo on kirkas ja näkyvä LED valo. Lisäksi ajoturvallisuutta lisäävät levyjarrut niin edessä kun takana. Kassikoukku sekä USB -virtapistoke helpottavat elämääsi ja kauko-ohjattava varashälytin tuo lisäturvaa.

Tarjouspyyntö

Varaa koeajo

"*" näyttää pakolliset kentät

Perustiedot

Nimi*

Lisätiedot

PP dot KK dot VVVV