Etusivu > Uudet ja vaihtopyörät > BMW R R12 NineT
2024

BMW R R12 NineT

Tyyppi Katupyörä
Kuutiotilavuus 1 200 ccm
Mittarilukema 200 km
Pirkkala
25 490 €
+ toimituskulut 70 €.
tai esim. 438,58 € / kk
Ajoneuvon hinta vakiovarustein, sisältäen mahdollisen autoveron.
Avaa rahoituslaskuri
esim. 438,58 € / kk

Myyjämme auttavat mielellään tarpeisiisi räätälöidyn rahoitusratkaisun rakentamisessa. Rahoitus vaatii erillisen luottopäätöksen sekä kasko- ja liikennevakuutuksen ottamisen.

Esimerkkilaskelma on suuntaa antava arvio. Hinta 25560 € , Käsiraha 5 112 €, kuukausierä 438,58 €, luoton määrä yht. 20 743 (sis. perustamismaksu 190 € ). Kuukausierä sisältää koron 8.9 %, perustamismaksun 295 € ja käsittelykulu 9 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 5 032,07 € ja todellinen luottohinta 26 315,07 €. Ota yhteyttä Biketeamille, niin laskemme sinulle tarkan rahoitustarjouksen.  • Tuotekuvaus

Meidän demo käytöstä vähän ajettu R12!

NineT ei seuraa trendejä. Se luo niitä. R 12 nineT vie alkuperäisen R NineT -mallin hulvattoman hauskan ajettavuuden ja valloittavan muotoilun täysin uuteen sukupolveen ja yhdistää ajattoman muotoilun ja luonteikkaan ilma/öljyjäähdytteisen boxer-moottorin, nykyaikaiseen tekniikkaan ja koukuttaviin ajo-ominaisuuksiin.

Uuden sukupolven boxer-moottori

Kaksisylinterinen boxer-moottori kardaanivedolla on ollut BMW:n perinteissä jo yli 100 vuoden ajan. 109 hevosvoimaa ja väkivahva vääntö läpi kierrosalueen tekee R 12 -mallien voimansiirrosta ainutlaatuisen kokemuksen. Uusi penkin alle integroitu ilmansuodatinkotelo tekee kokonaisuudesta entistäkin viimeistellymmän. Uusi tehdasoptiona saatavana oleva vaihdeavustin Pro -mahdollistaa vaihteenvaihdon sekä isommalle, että pienemmälle ilman kytkintä nyt myös R 12 -malleissa.

Uusi kevyempi runko

Täysin uusi, yksiosainen teräsputkirunko on rakenteeltaan aiempaa R NineT -mallia kevyempi ja tekee pyörän muotoilusta entistäkin linjakkaamman.

Kaksi mittaristovaihtoehtoa

Klassiset pyöreät mittarit vai moderni TFT-näyttö? R 12 NineT -malliin on saatavilla kaksi täysin erilaista mittaristoa. Vakiovarusteena pyörässä on perinteiset analogiset nopeus- ja kierroslukumittarit ja USB-C -latauspistoke pyörän vasemmalla puolella. Ajotietokonetoiminnot ja muunmuassa vaihdenäyttö ovat upotettu tyylikkäästi mittaripaneeleihin. Tehdasoptiona on saatavana uusi micro TFT -mittaristo 3,5″ korkearesoluutioisella näytöllä. Siro mittaristo esittää ajotiedot selkeästi kaikissa olosuhteissa.

Tämän pyörän varusteet:

– San Remo Green – väritys
– Mäkilähtöavustin
– Kahvanlämmitimet
– Gear shift assistent Pro -vaihdeavustin
– Vakionopeudensäädin
– Ajovalo Pro
– Rengaspainevalvonta
– Connected Ride Control (Multicontroller-rulla vasemmassa tangossa, Bluetooth, Kännykkäteline, yhteensopivuus BMW Motorrad Connected -älypuhelinsovellukseen)
– Intelligent emergency call

Tarjouspyyntö

Varaa koeajo

"*" näyttää pakolliset kentät

Perustiedot

Nimi*

Lisätiedot

PP dot KK dot VVVV