2024

BMW R R12

Tyyppi Katupyörä
Kuutiotilavuus 1 200 ccm
Pirkkala
22 643 €
+ toimituskulut 600 €.
tai esim. 400,20 € / kk
Ajoneuvon hinta vakiovarustein, sisältäen mahdollisen autoveron.
Avaa rahoituslaskuri
esim. 400,20 € / kk

Myyjämme auttavat mielellään tarpeisiisi räätälöidyn rahoitusratkaisun rakentamisessa. Rahoitus vaatii erillisen luottopäätöksen sekä kasko- ja liikennevakuutuksen ottamisen.

Esimerkkilaskelma on suuntaa antava arvio. Hinta 23243 € , Käsiraha 4 649 €, kuukausierä 400,20 €, luoton määrä yht. 18 889 (sis. perustamismaksu 190 € ). Kuukausierä sisältää koron 8.9 %, perustamismaksun 295 € ja käsittelykulu 9 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 4 582,40 € ja todellinen luottohinta 24 011,80 €. Ota yhteyttä Biketeamille, niin laskemme sinulle tarkan rahoitustarjouksen.  • Tuotekuvaus

Uuden sukupolven cruiser

Kaksisylinterinen boxer-moottori kardaanivedolla on ollut BMW:n perinteissä jo yli 100 vuoden ajan. R 12 -mallin 95 hevosvoimaa ja väkivahva vääntö läpi kierrosalueen tekevät R 12 -mallien voimansiirrosta ainutlaatuisen kokemuksen sekä rentoon kruisailuun, että mutkateille. Uusi tehdasoptiona saatavana oleva vaihdeavustin Pro -mahdollistaa vaihteenvaihdon sekä isommalle, että pienemmälle ilman kytkintä nyt myös R 12 -malleissa. R 12 -malli on myös rajoitettavissa A2-ajokortille.

R 12 -mallin kevyt paino, matala istuinkorkeus ja tasapainoinen ajoasento tekevät pyörästä helposti käsiteltävän jokaiselle kuljettajalle.
Kaksi mittaristovaihtoehtoa

Klassiset pyöreät mittarit vai moderni TFT-näyttö? R 12 NineT -malliin on saatavilla kaksi täysin erilaista mittaristoa. Vakiovarusteena pyörässä on perinteiset analogiset nopeus- ja kierroslukumittarit ja USB-C -latauspistoke pyörän vasemmalla puolella. Ajotietokonetoiminnot ja muunmuassa vaihdenäyttö ovat upotettu tyylikkäästi mittaripaneeleihin. Tehdasoptiona on saatavana uusi micro TFT -mittaristo 3,5″ korkearesoluutioisella näytöllä. Siro mittaristo esittää ajotiedot selkeästi kaikissa olosuhteissa.

Tässä pyörässä varusteina:

Comfort -paketti:

– Kahvanlämmitimet
– Mäkilähtöavustin
– Vakionopeudensäädin
– Vaihdeavustin Pro

Lisäksi:

– Connected Ride Control (Multicontroller-rulla vasemmassa tangossa)
– Digital Display -mittaristo
– Design Option -pakoputkisto
– Option 719 Classic II -vanteet

Tarjouspyyntö

Varaa koeajo

"*" näyttää pakolliset kentät

Perustiedot

Nimi*

Lisätiedot

PP dot KK dot VVVV