Etusivu > Uudet ja vaihtopyörät > BMW K 1600 GTL
2022

BMW K 1600 GTL

Tyyppi Katupyörä
Kuutiotilavuus 1 600 ccm
Raisio
42 210 €
+ toimituskulut 600 €.
tai esim. 689,29 € / kk
Ajoneuvon hinta sisältää autoveron.
Avaa rahoituslaskuri
esim. 689,29 € / kk

Myyjämme auttavat mielellään tarpeisiisi räätälöidyn rahoitusratkaisun rakentamisessa. Rahoitus vaatii erillisen luottopäätöksen sekä kasko- ja liikennevakuutuksen ottamisen.

Esimerkkilaskelma on suuntaa antava arvio. Hinta 42810 € , Käsiraha 8 562 €, kuukausierä 689,29 €, luoton määrä yht. 34 438 (sis. perustamismaksu 190 € ). Kuukausierä sisältää koron 6.9 %, perustamismaksun 190 € ja käsittelykulu 9 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 6 379,40 € ja todellinen luottohinta 41 357,40 €. Ota yhteyttä Biketeamille, niin laskemme sinulle tarkan rahoitustarjouksen.  • Tuotekuvaus

Kuusisylinterinen moottori – entistäkin vääntävämpänä

K 1600 -mallien legendaarinen kuusisylinterinen rivimoottori on entistäkin voimakkaampi. Moottorin huippuvääntö on kasvanut huimaan 180 Nm lukemaan ja 160 hevosvoiman teho saavutetaan jopa 1000 kierrosta entistä aiemmin. Moottorissa on enstäkin enemmän käytettävää voimaa, ajotilanteessa kuin tilanteessa.

Uuden sukupolven Dynamic ESA -jousitus

K 1600 -mallien uudistunut semiaktiivinen Dynamic ESA -jousitus säätyy aina ajotilanteen mukaan tarjoten samaan aikaan maksimaalista mukavuutta ja suorituskykyä. Tämän lisäksi jousituksen esijännitys säätyy automaattisesti kuormauksen mukaan.

Kaikkien aikojen paras BMW-moottoripyörien ajovalo

Täysin LED-tekniikalla toteutettu adaptiivinen ajovalo on linjakkailla DRL-päiväajovaloilla varmistaa, että uusi K 1600 -malli huomataan liikenteessä. Adaptiivinen ajovalo ohjautuu automaattisesti kaarteisiin sekä korkeussuunnassa jarrutettaessa ja kiihdytettäessä.

Uusi 10,25″ TFT-mittaristo

BMW:n kehuttu TFT-mittaristo ja Connected-älypuhelinsovellus uudessa sukupolvessa. Uusi mittaristo koostaa kaikki pyörän toiminnot ajotietokoneesta audiojärjestelmän ohjaukseen ja navigaattorin karttanäytöstä puhelintoimintoihin selkeäksi ja helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Audiojärjestelmä 2.0

K 1600 GTL ja Grand America -mallien vakiovarusteinen, ja GT sekä K 1600 B -mallien lisävarusteinen audiojärjestelmä luo uudenlaisen audiokokemuksen moottoripyörämaailmaan. Uuden audiojärjestelmän huikea äänenlaatu, helppo käytettävyys mittariston kautta, katteisiin piilotettu radioantenni sekä monipuoliset bluetooth-ominaisuudet vievät musiikkinautinnon aivan uudelle tasolle.


Tässä pyörässä Comfort-paketti, joka pitää sisällään:

Keyless Ride- -avaimeton ajo
Vaihdeavustin Pro
Keskuslukitus
Varashälytin
LED-lisävalot
Moottorinsuojaraudat

sekä Gravity blue metallic -väritys

Tarjouspyyntö

Varaa koeajo

Perustiedot

Nimi*

Lisätiedot

PP dot KK dot VVVV