Etusivu > Ajovarusteet > Ajovarusteet ja tarvikkeet > Lämmitettävät varusteet > Macna/Klan Kaapelit, akut ja tarvikkeet

Macna/Klan Kaapelit, akut ja tarvikkeet

Macnan/Klanin sähköllä lämpenevät varusteet tarvitsevat toimiakseen virtaa joko akuista tai kaapeleilla suoraan prätkästä/kelkasta.

Kuvaus

Voit valita virtalähteeksi joko akut tai kaapelit.

Eli jos sinulla on esimerkiksi Macnan sähköllä lämpenevä takki, housut, hanskat ja sukat, saat ne kaikki yhdistettyä toisiinsa. Takin hihoissa on yhdet johdot hanskoille ja yksi johto vyötärön lähellä. Myös housuissa on lahkeissa johdot sukille ja yksi johto vyötärön lähellä. Vyötäröllä olevat takin ja housujen johdot yhdistetään toisiinsa Y-haara kaapelilla. Jäljellä oleva Y-kaapelin johto yhdistetään pyörään mieluiten suoraan akkunapoihin asennettavalla kaapelilla. Akulta tulevan kaapelin ja Y-haaran väliin suositellaan venyvää spiraalikaapelia joka antaa vähän enemmän liikkumavaraa. (Tämä on suosituin ja edullisin ratkaisu koko setin lämmitykseen.)

Jos taas haluat virtaa esimerkiksi pelkästään hanskoille tai sukille, tai haluat käyttää lämmitettäviä varusteita esimerkiksi pilkillä, jossa ajoneuvo ei ole kokoajan lähettyvillä, voi olla järkevää satsata akkuihin. Akkuja on saatavilla eri kokoisia ja tehoisia. Jos kytket Y-kaapelilla yhteen akkuun takin, housut, hanskat ja sukat, kombinaatio toimii, mutta akunkestävyys on melko lyhyt, joten yhteen akkuun ei kannata yhdistää liian montaa tuotetta.

Alla olevasta linkistä pääset Macnan sivuille tutustumaan kaikkiin saatavilla oleviin tarvikkeisiin.

Macna ja Klan sähkölämmitteisten ajovarusteiden kanssa yhteensopivat tarvikkeet. *klikkaa tästä*