Etusivu > Ajovarusteet > Ajovarusteet ja tarvikkeet > Lämmitettävät varusteet > Macna Centre sähkölämmitteiset housut

169,00 

Macna Centre sähkölämmitteiset housut

Kuvaus

Sähkölämmitteiset housut on loistava tapa pysyä lämpimänä kylmässä säässä. Joustava polyester stretch-kangas on helppo pukea päälle ja miellyttävä käyttää. Housuissa on korkea vyötärö ja kapeneva lahje, joka sopii hyvin ajosaappaiden sisään. Voit yhdistää housut Macna Centre takin kanssa, jolloin koko kroppa pysyy lämpimänä.

Lämmitettävien Macna Centre housujen lämpötilaa saa säädettyä myös Macna HEATED -puhelinsovelluksen kautta bluetooth-yhteyden avulla.

Centre lämpöhousuihin on integroitu älykäs lämmitysjärjestelmä, joka koostuu takin housujen kulkevasta sähkölämmitteisestä verkosta. Älykäs lämmitysjärjestelmä jakaa lämmön tasaisesti myös kaikista kylmimmissä olosuhteissa. Sisäpuolella on hopeoitu lämpöä heijastava pinnoite. Lämpöhousuissa on itsessään mukana lämmönsäädin, jossa on 4 eri lämpöasetusta (40% / 60% / 80% / 100%).  Housuissa on tasku erikseen myytäville ladattaville akuille, jolloin et tarvitse erillistä ulkoista virtalähdettä. Lahkeissa on myös johdot lämpösukkien yhdistämistä varten.