Etusivu > Ajovarusteet > Ajovarusteet ja tarvikkeet > Lämmitettävät varusteet > Macna Centre sähkölämmitteinen takki

199,00 

Macna Centre sähkölämmitteinen takki

Kuvaus

Sähkölämmitteinen takki on loistava tapa pysyä lämpimänä kylmässä säässä. Integroidun lämmönsäätimen ansiosta johtojen/säätimien määrä on vähentynyt, mikä lisää käyttömukavuutta. Joustava polyester stretch-kangas on helppo pukea päälle ja miellyttävä käyttää. Voit yhdistää takin yhteensopivien Macna Centre-housujen kanssa.

Lämmitettävän Macna Centre Takin lämpötilaa saa säädettyä myös Macna HEATED -puhelinsovelluksen kautta bluetooth-yhteyden avulla.

Centre lämpötakkiin on integroitu älykäs lämmitysjärjestelmä, joka koostuu takin sisäpuolella kulkevasta sähkölämmitteisestä verkosta. Älykäs lämmitysjärjestelmä jakaa lämmön tasaisesti myös kaikista kylmimmissä olosuhteissa. Sisäpuolella on hopeoitu lämpöä heijastava pinnoite. Lämpötakissa on itsessään mukana lämmönsäädin, jossa on 4 eri lämpöasetusta (40% / 60% / 80% / 100%).  Centre takissa on sisäpuolella povitasku verkkovirralla ladattavia akkuja varten, sekä hihoissa johdot lämpöhanskojen yhdistämistä varten.

Dual Power -ominaisuus mahdollistaa erilaisten virranotto-ominaisuuksien käytön takissa/housuissa; Voit ottaa virran takkiin/housuihin suoraan ajoneuvon akulta, tai käyttää ladattavia, erikseen myytäviä akkuja.