782,00 

BMW Connected Ride Smartglasses

KAUAN ODOTETTU UUTUUSTUOTE ON NYT TILATTAVISSA!

BMW CONNECTED RIDE SMARTGLASSES

Kuvaus

BMW ConnectedRide -älylasit toimivat moottoripyöräsi head-up-näyttönä. Ne projisoivat olennaisia ​​ajotietoja, kuten nopeutta ja navigointia, näkökenttääsi. Vähemmän häiriötekijöitä, enemmän turvallisuutta, voit keskittyä oleelliseen, eli ajamiseen. Ohuen muotoilun ansiosta lasit sopivat monien kypärien kanssa, joissa on silmälasiurat. Laseissa on vaihdettavat linssit (molemmat sisältyvät toimitukseen) ja useita vaihdettavia nenätyynyjä optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.

CONNECTEDRIDE SMARTGLASSES -TOIMINNOT
ConnectedRide Smartglasses -älylaseja voidaan käyttää Connectivity-ominaisuuksilla varustettujen BMW -moottoripyörien, -skootterien ja eParkourer-skootterien kanssa. Niiden ansiosta ajokohtaiset tiedot voidaan heijastaa lisättynä todellisuutena (AR) suoraan kuljettajan näkökenttään. Moottoripyörän tai skootterin Connectivityyhteyden kautta tiedot saadaan välitettyä ConnectedRide Smartglasses -älylaseihin tosiaikaisesti. AR-heijastettavat tiedot on sovitettu erityisesti moottoripyörällä tai skootterilla ajamiseen, ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään olennaiseen.

CONNECTEDRIDE SMARTGLASSES -ÄLYLASIEN KOHOKOHDAT

Katseen keskittyminen
ConnectedRide Smartglasses -älylasien ja niihin heijastettavien tietojen ansiosta katse keskittyy tiehen ja maisemaan.

Navigointi
GPS-perustaisella navigointiopastuksella ja olennaisilla liikennetiedotuksilla ConnectedRide Smartglasses -älylasit auttavat pääsemään perille.

Connectivity-toiminnot
ConnectedRide Smartglasses -älylasit on kehitetty BMW -moottoripyöriin, -skoottereihin ja eParkourer -skoottereihin, joissa on Connectivity-toiminnot. ConnectedRide Smartglasses -älylasit täytyy yhdistää älypuhelimeen Bluetooth-yhteyden kautta, jotta niiden kaikki toiminnot ovat käytettävissä. Connectivityn ansiosta on mahdollista näyttää ajoneuvokohtaisia tietoja, kuten valittuna oleva vaihde.

Mukavuus
ConnectedRide Smartglasses -älylasit sopivat yhteen useimpien kypärien kanssa, joissa on kanava silmälaseille, ja ne kestävät kevyttä putoamista.

Akkuteho
Täyteen ladattu akku kestää enimmillään 10 tuntia, joten se sopii pitemmillekin matkoille. Akun saa ladattua USB-liitännällä nopeasti usean tunnin käyttöä varten.

RX -ADAPTERI SILMÄLASIENKÄYTTÄJILLE
Jos käytät silmälaseja, ConnectedRide Smartglasses -älylaseihin on saatavilla lisämaksusta CorrectiveLens-adapter silmälasit, joissa on vahvuudet. (Hinta silmälasiadapterille alkaen 365€)

Tekniset tiedot:

 • Ohuet ja sporttiset älylasit, jotka on suunniteltu moottoripyöräilyyn
 • Vähemmän häiriötekijöitä, voit keskittyä ajamiseen ja maisemiin
 • Nopeus, nopeusrajoitus, vaihde ja navigointiohjeet heijastuvat kuljettajan näkökenttään
 • Vaatii BMW Motorrad Connected applikaation
 • Näytön asetuksia voi muuttaa applikaation kautta
 • Kahdet vaihdettavat linssit: sävytetyt (tumma savu) ja kirkkaat
 • Integroitu valoanturi säätää näyttöä automaattisesti
 • Saatavana kahdessa eri koossa: Medium kun pupillien etäisyys: 53…67 mm ja Large kun pupillien etäisyys: 59…73 mm
 • 4 paria vaihdettavia nenätyynyjä
 • Akku ja akkukesto: Litiumioniakku / jopa 10h
 • Mahdollisuus vahvuuksiin (-4 – +4)
 • Käyttölämpötila -10…50 °C