Triumph moottoripyörät

Etusivu » Moottoripyörät » Triumph moottoripyörät

FOR THE RIDE

Triumphin 119 vuotias historia kulminoituu nykyisin monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaan upeita moottoripyöriä klassisen kauniista cruisereista huippumoderneihin sporttipyöriin. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva pyörä jokaiselle.

 

Hinkleyn tehdas Englannissa panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen niin paljon, että vuodesta toiseen markkinoille tulee entistä upeampia pyöriä. Vuodelle 2020 saatiin ennen näkemättömän laaja kattaus uutuuksia ja päivittyneitä malleja: Tiger 900(GT ja Rally) Tiger 1200 (Alpine ja Desert), Thruxton RS, Daytona765 Moto2, Street Triple (RS ja S),  Bobber TFC sekä viimeisimpänä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä, markkinoiden suurin sarjatuotantopyörä, Rocket 3 (R ja GT).

 

Triumph on ikoninen brändi, joka täytyy kokea itse. Pyörät suunnitellaan ajettavuus edellä ja hymy kuljettajan huulilla on jokaisen mallin vakiovaruste. 

 

Triumph ei näy ja kuulu ainostaan kadulla, vaan myös radalla ja elokuvissa. Kaudesta 2018 alkaen Triumph on toimittanut moottorit kaikkiin MotoGP-sarjan Moto2-pyöriin ja rikkonut kaikilla radoilla niin nopeus-, kuin kierrosennätyksetkin. Valkokankaalla Triumphin päällä nähdään mm. James Bond.

 

FOR THE RIDE! 

 

 

Triumph Moottoripyörät, lisävarusteet, huollot ja ajovarusteet löydät kaikista Biketeamin myymälöistä!

 

HUOM! 2021 -MALLISTON PÄIVITYS SIVUILLE KESKEN! Kaikki linkit eivät vielä ole käytössä ja varsinkin Bonneville-sarjan laitteiden sivut saattavat sisältää vielä vanhaa tietoa.