Takaisin

R nineT Urban G/S

Etusivu » Moottoripyörät » BMW moottoripyörät » Heritage » R nineT Urban G/S

R nineT Urban G/S

Tyyppi:

Kuutiotilavuus: ccm

18409 €

Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490 €.

Avaa esite


BMW R nineT Urban G/S.

Vangitseva. Voimakas. Ilmajäähdytteinen.

Tunne bokserin itsevarmuus rennossa ja pystysuorassa ajoasennossa, joka toimii harmoniassa modernin teknologian kanssa. Valitse lukemattomista personointimahdollisuuksista omaa uniikkia ideaa toteuttaessasi. R nineT Urban G/S ei piilottele asiaansa: se kunnioittaa BMW Motorradin G/S:n menestystarinan alkuaikoja. Sitä ei tarvitse kuin vilkaista, ja on selvää että R nineT Urban G/S on onnistunut vangitsemaan vahvasti tuon ajan off-road-hengen. Samaan aikaan sen ajo-ominaisuudet tekevät siitä puhtaasti tämän päivän R nineT –perheen jäsenen. Se heijastaa menneiden aikojen elämäntapaa: ihmiset tiesivät mihin he halusivat mennä, ja he tiesivät tismalleen miten he sinne pääsisivät.

Inspiraation lähde: erehdyttämätön.

R nineT Urban G/S:n design vangitsee katseen. Erottuvat tyylilliset elementit tekevät siitä voimakkaan, raamikkaan pyörän, joka kunnioittaa alkuperäisen G/S:n designia: 19-tuumainen etupyörä, teleskooppihaarukka tutuilla palkeilla, etuvalon suoja tuulilasilla ja korkealle pyörän eteen nostettu etulokasuoja. Pyörän profiili on määritelty voimakkaalla vaakalinjalla. Valkoiset rungon osat ja kapea, hieman pidempi satula herättävät legendaarisen 80-luvun R 80 G/S:n hengen. Musta moottori ja runko korostavat tätä vaikutelmaa. Uudet, klassisen pyöreät mittarit myös osoittavat, että Urban G/S on osa R nineT –perhettä. 
R nineT Urban G/S myös suoriutuu erinomaisesti aina poluilta pikiteille. Valinnaiset nappularenkaat ja pinnavanteet, Enduro-jalkatapit, lämpösuoja ja teräksinen jalkajarru korostavat off-road-vaikutelmaa sekä toiminallisesti että visuaalisesti.

Teknologiaa puhtaaseen ajonautintoon.

R nineT Urban G/S on perinteille uskollinen ulkonäöllään, mutta yhtä lailla se kunnioittaa nykyaikaa sen modernilla teknologiallaan. Se omaa R nineT:n hyväksi todetun moottorin ja sähköjärjestelmän. Urban G/S täyttää myös nykyiset EU-4-päästöstandardit. Voimakas ilmajäähdytteinen, kaksisylinterinen bokserimoottori on 1170-kuutioinen ja se tuottaa 81 kilowatin (110 hevosvoiman) tehon erittäin dynaamisella tehokäyrällä jopa alhaisilla nopeuksilla. Kaikki tähtää kevyeen, moderniin ajokokemukseen. Vakiovarusteena oleva ABS ja valinnaisena varusteena saatava ASC-luistonestojärjestelmä varmistavat, että voit aina turvallisesti välittää voiman asfalttiin – tai soralle. On myös vielä yksi visuaalinen viittaus G/S:n endurojuuriin: korotettu pakoputkisto harjatusta ruostumattomasta teräksestä.

Ryhdikäs ja majesteettinen.

Urban G/S:n tasapainotettu ergonominen runko pitää sinut ketteränä ja luottavaisena tien päällä: Hieman korotettu ohjaustanko, pidempi satula ja hieman leveämmät jalkatapit tuovat ajoasentoon rentoutta ja itseluottamusta. Istuimen vakiokorkeus on 850 mm. Vaihtoehtoisen matalamman satulan ansiosta R nineT Urban G/S tarjoaa vakautta miltei kaiken kokoisille kuljettajille.

Kustomointia lähes rajoituksetta.

Haluatpa off-road-lookin tai retrotunnelmaa, R nineT Urban G/S ilmaisee elämäntapaasi enemmän kuin mitään muuta. Kun puhutaan kustomoinnista, mahdollisuudet ovat lähes loputtomat, kuten olemme osoittaneet lukemattomia kertoja G/S:n historiassa. R nineT Urban G/S voidaan poistettavan takarungon ansiosta muuttaa kädenkäänteessä yksipaikkaiseksi. Tarjolla on myös räätälöity valikoima alkuperäisiä BMW Motorrad –lisävarusteita, joista valita. Niihin lukeutuvat muun muassa kaatumasuojat, moottorin suoja ja etuvalon suoja. Valittavissa on myös lukuisia muita varusteita, kuten pinnavanteet, useita tankkeja, ASC-luistonesto, lämpökahvat ja LED-vilkut. R nineT Urban G/S on myös erinomainen erikoisvalmisteisten lisäosien asentamiseen, kuten esimerkiksi BMW:n uudet koneistetut osat. Lyhyesti: Yksilöllisyytesi on yhtä rajoittamatonta kuin ajonautintosikin.

 

Ennakkomyynti alkanut, lanseeraus 3.6. 2017Tekniset tiedot

Moottori  
Tyyppi Ilma-/öljyjäähdytteinen kaksisylinterinen nelitahtinen bokserimoottori, kaksi nokka-akselia, neljä venttiiliä/sylinteri, keskellä tasapainoakseli
Sylinterin halkaisija x iskunpituus 101 mm x 73 mm
Iskutilavuus 1 170 cc
Nimellisteho 81 kW (110 hv) /7 750 r/min
Enimmäisvääntö 116 Nm / 6 000 r/min
Puristussuhde 12.0 : 1
Polttoaineen syöttö / moottorinohjaus Sähköinen ruiskutus / digitaalinen moottorinohjausjärjestelmä, tuplasytytys
Pakokaasujen puhdistus Puhdistus suljettu 3-tie-katalysaattori, täyttää EU-4-päästönormit
Suorituskyky / polttoaineenkulutus  
Huippunopeus Yli 200 km/h
Polttoainetyyppi Lyijytön korkeaoktaaninen bensiini, 95 (RON)
Sähkölaitteet  
Laturi Vaihtovirtalaturi 720 W
Akku 12 V / 14 Ah, huoltovapaa
Voimansiirto  
Kytkin Yksilevyinen kuivakytkin, hydraulinen käyttö
Vaihteisto Kuusivaihteinen vaihdelaatikko kierteisin spoorein
Toisioveto Kardaani
Alusta ja jarrut  
Runko Kolmiosainen runko; eturunko ja kaksiosainen takarunko, kantava moottori-vaihdelaatikko-yksikkö, takarunko poistettavissa yksipaikkaiseksi muutettaessa.
Etujousitus Teleskooppihaarukka, Ø 43 mm
Takajousitus Alumiininen yksipuolinen takahaarukka BMW Motorrad Paraleverillä; keskijousen tuki,
jousen esijännitys portaattomasti säädettävissä koukkuavaimella, säädettävä paluuvaimennus
Joustomatka edessä/takana 125 mm / 140 mm
Akseliväli 1 527 mm
Caster 110.6 mm
Ohjauskulma 61.5°
Vanteet Alumiinivanteet
Vanteen koko edessä 3.00 x 19"
Vanteen koko takana 4.50 x 17"
Eturengas 120/70 R 19
Takarengas 170/60 R 17
Etujarru Kaksi levyjarrua, halkaisija 320 mm, nelimäntäinen radiaali jarrusatula
Takajarru 1-levyinen, halkaisija 265 mm, 2-mäntäinen uiva jarrusatula
ABS BMW Motorrad ABS
Mitat ja painot  
Pituus 2 175 mm
Leveys (peilien kanssa) 870 mm
Korkeus (ilman peilejä) 1 330 mm
Istumakorkeus omapainolla 850 mm
Jalkojen sisäkaaren mitta omapainolla 1 890 mm
Omapaino, ajovalmiina, täyteen tankattuna 1) 221 kg
Sallittu kokonaispaino 430 kg
Kantavuus (vakiovarustein) 209 kg
Polttoainesäiliön tilavuus (käytettävissä) 17 L
Varalla noin. 3,5 L
  • Tekniset tiedot koskevat painoa tyhjänä (DIN)
  • 1) Direktiivin 93/93/ETY mukaan kaikkien käyttönesteiden kanssa, tankattuna vähintään 90 % säiliön hyötytilavuudesta