Takaisin

BMW R nineT

Etusivu » Moottoripyörät » BMW moottoripyörät » Heritage » BMW R nineT

BMW R nineT

Tyyppi:

Kuutiotilavuus: ccm

21040 €

Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490 €.

Avaa esite


BMW R nineT.
Erehdyttämätön. Aito. Ilmajäähdytteinen. 

Moottoripyöräilyn puhdasta vapautta: maisemat, mutkat ja suorat – jokainen metri on tärkeä. Tämä on juuri sinun polkusi. R nineT on täydellinen kumppani, joka ei tunne juuri rajoja, kun kyse on henkilökohtaisesta täyttymyksestäsi – kiitos siitä kuuluu myös sen lukemattomille personointimahdollisuuksille. Ilmajäähdytteisen bokserimoottorin luonne puskee sinua eteenpäin vastustamattomalla tavalla, jonka voi tuntea sen tuhdissa vääntökäyrässä, jota tukee huippuluokan teknologia. Heti alusta lähtien R nineT on lumonnut moottoripyöräilijät ympäri maailman. Se innoittaa, inspiroi ja tartuttaa.

Erehdyttämättömästi R nineT.

R nineT omaa riisutun tyylin, mutta siitä huolimatta täysin tunnistettavan olemuksen. Siihen kiteytyy yli 90-vuotisen moottoripyörärakentamisen intohimo ja innovaatio – luonnollisesti yhdessä klassisten BMW-moottoripyörien ominaisuuksien kanssa: silmiinpistävä bokserimoottori, kompakti tankki, hoikka perä. Kaikki materiaalit ovat korkeaa laatua, ja yksityiskohdat ovat huikealla tarkkuudella ja ammattitaidolla viimeistellyt. Esimerkiksi lokasuoja on kiinnitetty etuhaarukkaan käyttämällä kahta taottua kiinnikettä ja etuvalon kiinnike on valmistettu alumiinista. 

Klassikkobokseri.

Sen voimakas ilmajäähdytteinen, kaksisylinterinen bokserimoottori omaa 1170 kuutiota ja tuottaa 81 kW (110 hv) tehon erittäin dynaamisesti myös alhaisilla nopeuksilla. Tulos: jokainen retki on omanlaisensa kokemus – niin kaupungissa kuin maalaistielläkin. Siitä huolimatta R NineT täyttää EU-4-standardin asettamat vaatimukset. 
Vakiona oleva BMW Motorrad ABS –järjestelmä sekä valinnainen ASC-luistonestojärjestelmä mahdollistavat R NineT:n dynaamisen tehon välittämisen maantiehen turvallisesti. USD-etuhaarukkaa voidaan säätää manuaalisesti omien mieltymystesi mukaan sopimaan parhaiten omaan ajotyyliisi. Uudelleen suunniteltu tuplamittaristo nopeus- ja kierrosmittarilla kertoo sinulle luotettavasti kaikesta mitä sinun tarvitsee tietää – paitsi ajonautinnostasi. 

Rennompi ajoasento, stressitöntä ajoa.

Jopa R nineT:n ergonomia on täysin linjassa sen arkisen yleisilmeen ja sen dynaamisten ajo-ominaisuuksien kanssa. Kuulostaa ehkä jopa ristiriitaiselta, mutta sen moottorin suorituskyvystä huolimatta tavoitteena on ollut rauhallisempi jarrutus – ja täysimittainen nautinto. Tasapainotettu, ergonominen runkoasetelma ja entistä pienempi ohjauskulma sallivat sinun löytää uusia reittejä satulassa rennosti istuen. Tämä tarkoittaa, että ergonomia ja erinomaiset ajo-ominaisuudet kävelevät käsi kädessä uuden R nineT:n kanssa. 

Syntynyt kustomoitavaksi.

Heti alussa R nineT:n suunnittelun keskiössä oli sen modulaarinen konsepti: personointimahdollisuuksia tuli olla mahdollisimman paljon. Lukemattomat ammattilaisten ja yksityisten tekemät modifikaatiot todistavat sen, kuinka paljon potentiaalia R nineT:ssä on. Sähköjärjestelmän avoimet rajapinnat helpottavat ja madaltavat erilaisten sähkökomponenttien asennusta. Tähän voidaan lisätä vielä huolellisesti harkittu, kahteen osaan jakautuva runko. Takarungon takaosa voidaan helposti poistaa puristista soolotyyliä tai vaihtoehtoisia satularatkaisuita varten.
Antaaksesi R nineT:llesi uutta ilmettä muilla kuin maalatuilla osilla, tarjolla on myös muita tankkivaihtoehtoja: esimerkiksi alumiininen tankki näkyvällä tai hiotulla hitsaussaumalla voidaan yhdistää vakiona olevaan kaksiosaiseen kuljettajan satulaan. Voit myös vaihtaa perän alumiiniseen istuinkuomuun. 
Kaksi erikoismaalausta, Black Storm Metallic / Vintage ja Blueplanet Metallic / Aluminium, ovat nyt myös saatavilla. Näissä – tankin lisäksi – R nineT:si saa oikean alumiinisen istuinkuomun ja etulokasuojan valitsemassasi värissä. Black Storm Metallic / Vintage –maalaus antaa pyörällesi yksilöllisen, käytetyn ilmeen käsinharjatulla alumiinillaan. HP:n sporttiäänenvaimennin, joka on tarjolla valinnaisissa lisävarusteissa, voidaan asentaa joko ylös tai alas: haluamasi kaltainen, näyttävä ulkoasu alusta loppuun. Myös BMW:n omat valinnaiset lisävarusteet ovat vaikuttavia – esimerkiksi lämpökahvat ja LED-vilkut. R nineT on valmis myös muille lisävarusteille, kuten uudet koneistetut osamme – oli kyseessä sitten sylinterin kansi, ajovalon ympärysrengas tai moottorin suoja. R nineT:llä saat eniten paitsi ajamisesta, myös itse moottoripyörästä.Tekniset tiedot

Moottori  
Tyyppi Ilma-/öljyjäähdytteinen kaksisylinterinen nelitahtinen bokserimoottori, kaksi nokka-akselia, neljä venttiiliä/sylinteri, keskellä tasapainoakseli
Sylinterin halkaisija x iskunpituus 101 mm x 73 mm
Iskutilavuus 1 170 cc
Nimellisteho 81 kW (110 hv) /7 750r/min
Enimmäisvääntö 116 Nm /6 000 r/min
Puristussuhde 12.0 : 1
Polttoaineen syöttö / moottorinohjaus Elektroninen suihkutus imusarjaan
Pakokaasujen puhdistus Puhdistus suljettu 3-tie-katalysaattori, täyttää EU-4-päästönormit
Suorituskyky / polttoaineenkulutus  
Huippunopeus Yli 200 km/h
Polttoainetyyppi Lyijytön korkeaoktaaninen bensiini, 98 (RON), automaattisen nakutukseneston ansiosta voi käyttää vähintään 95-oktaanista bensiiniä (RON).
Sähkölaitteet  
Laturi Vaihtovirtalaturi 720 W
Akku 12 V / 14 Ah, huoltovapaa
Voimansiirto  
Kytkin Yksilevyinen kuivakytkin, hydraulinen käyttö
Vaihteisto 6-vaihteinen sakarakytkinvaihteisto, viisto hammastus
Toisioveto Kardaani
Alusta ja jarrut  
Runko Neliosainen runko koostuu yhdestä etu- ja kolmesta takasosiosta, kantavasta moottorista ja vaihdettavasta takarungosta.
Etujousitus Teleskooppihaarukka, Ø 46 mm
Takajousitus Yksipuoleinen takahaarukka, alumiinivalua, BMW Motorrad Paralever; keskitetty joustintuki, jousen esijännitys säädettävissä hydraulisesti portaattomasti säätöpyörällä , ulosjouston vaimennus säädettävissä
Joustomatka edessä/takana 120 mm / 120 mm
Akseliväli 1 487 mm
Caster 107,9 mm
Ohjauskulma 63,2°
Vanteet Alumiinivanteet
Vanteen koko edessä 3,50 x 17"
Vanteen koko takana 5,50 x 17"
Eturengas 120/70 ZR 17
Takarengas 180/55 ZR 17
Etujarru 2-levyiset, uivat jarrulevyt, halkaisija 320 mm, radiaaliset 4-mäntäiset jarrusatulat
Takajarru 1-levyinen, halkaisija 265 mm, 2-mäntäinen uiva jarrusatula
ABS BMW Motorrad ABS
Mitat ja painot  
Pituus 2 110 mm
Leveys (peilien kanssa) 900 mm
Korkeus (ilman peilejä) 1 240 mm
Istumakorkeus omapainolla 805 mm
Jalkojen sisäkaaren mitta omapainolla 1 795 mm
Omapaino, ajovalmiina, täyteen tankattuna 1) 222 kg
Sallittu kokonaispaino 430 kg
Kantavuus (vakiovarustein) 208 kg
Polttoainesäiliön tilavuus (käytettävissä) 17 l
Varalla noin. 3 L
  • Tekniset tiedot koskevat painoa tyhjänä (DIN)
  • 1) Direktiivin 93/93/ETY mukaan kaikkien käyttönesteiden kanssa, tankattuna vähintään 90 % säiliön hyötytilavuudesta