BMW Moottoripyörät

Etusivu » Moottoripyörät » BMW moottoripyörät

BMW Motorrad: täydellistä ajonautintoa

BMW Motorrad rakentaa upeita, dynaamisia moottoripyöriä kaikkiin käyttötarkoituksiin. Suunnitteletko matkaa maailman ääriin tai harjoittelujaksoa kilparadalla? Aiotko ostaa erikoisvalmisteisen loistoluokan matkapyörän tai virtaviivaisen asfalttikiitäjän? Jokainen moottoripyöräilijä löytää valikoimastamme juuri ítselleen sopivan ajokin. Täydellistä, elämyksellistä ajonautintoa haluavalle BMW Motorrad tarjoaa moottoripyörien lisäksi kattavan tuotevalikoiman, johon sisältyy yksityiskohtiaan myöten suunniteltuja, muodikkaita ajovarusteita sekä laadukkaita loma- ja koulutusmatkoja kaikkialla maailmassa.


BMW Motorrad on suunnitellut innovatiivisia ratkaisuja jo vuodesta 1923 lähtien. Se on alan johtava valmistaja suunnittelun, moottoreiden, alustojen, ympäristövastuun ja ajoturvallisuuden alalla.

BMW:n päämääränä on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä, innovatiivisia tuotteita, jotka määrittävät alan normit ja standardit aina ennen muita, ja siten BMW-moottoripyörän omistajana voit olla varma, että ajokkisi on teknisiltä ominaisuuksiltaan ja ajomukavuudeltaan alan ehdotonta huippua.

BMW-mallit löytyvät kaikista myymälöistämme.