Takaisin

BMW G 310 GS -18

Etusivu » Moottoripyörät » BMW moottoripyörät » Adventure » BMW G 310 GS -18

BMW G 310 GS -18

Tyyppi: Enduro / Katuenduro

Kuutiotilavuus: 310 ccm

7265 €

Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490 €.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Avaa esite


BMW G 310 GS. Arkipäivän seikkailuja.

Ole spontaani, riko rutiinit, tee arkipäivästä elämys. Seikkailu on ulko-ovellasi joka päivä – hyppää seikkailuun G 310 GS:n kanssa. Se kantaa sinut läpi urbaanin viidakon, luotettavasti ja huolettomasti. Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai reissu maaseudulle, metsäpoluille tai sorateille, G 310 GS takaa puhdasta ja aitoa ajamisen iloa kaikille. Rennossa ja melko pystysuorassa ajoasennossa on helppoa ottaa vastaan ja selättää kaikki ympäristön asettamat haasteet. G 310 GS:n kanssa seikkailuiden ei tarvitse olla suuria ollakseen unohtamattomia. Tärkeintä on seikkailu – joka päivä. 

Tyypillinen GS.

Erehdyttämättömästi GS. Vankka. Monipuolinen. Tyypillisellä designillaan se ilmentää vahvasti tunnettua GS-henkeä. Suojaava tuulilasi ja GS:n tuttu ergonomia takaavat intensiivistä ajonautintoa ajoalustasta riippumatta. Uusilla pirteillä värivaihtoehdoilla kiinnität kaupungin sykkeessä kaikkien huomion. Korkealaatuiset design-osat korostavat GS-ilmettä ja tarjoavat lisäsuojaa suunnatessasi sorateiden seikkailuihin.

Kevyt ja itsevarma.

GS:lle tyypillisen ajoasennon ansiosta rento ja stressitön ajaminen ei ole ongelma. Ohjaustanko, jalkatapit ja hallintalaitteet on aseteltu tasapainoon, mikä tekee G 31 GS:stä soveltuvan niin isoille kuin pienillekin kuljettajille. 180 mm jousitusmatka takana ja keulan USD-haarukka 19-tuumaisella pyörällä varmistaa ajonautinnon kaikilla ajoalustoilla. Jämäkkä teräsrunko tukee ajamisen vakautta. G 310 GS ohjautuu helposti ja tarkasti niin kaupungissa kuin poluilla seuraavaan seikkailuusi, tuoden jotain uutta jokaiseen päivään.

Dynaaminen sekoitus.

Yksisylinterinen moottori pistää silmään taakse käännetyllä sylinterillä ja 180 astetta käännetyllä sylinterinkannella. Painopiste on matalammalla epätavanomaisen moottorin asettelun ansiosta ja siksi painottuu vahvasti etupyörälle sallien sinun ohjasta G 310 GS helposti ja tarkasti jokaiseen mutkaan. Ulkoisen, taattua GS-henkeä uhkuvan olemuksen lisäksi löydät BMW Motorradin ammattitaitoa ja laatua myös sen sisuksista: G 310 GS täyttää Euro IV –standardit ja sen moottorin asetukset takaavat erittäin alhaisen kulutuksen. 313-kuutioinen, 25 kilowattia (34 hevosvoimaa) 9 500 kierroksella tuottava moottori takaa riittävästi voimaa ja kiihtyvyyttä.
G 310 GS on omassa luokassaan vertaansa vailla – se on sekoitus laatua, mukavuutta ja dynaamisuutta.

Erinomaisesti varusteltu.

G 310 GS:n valitessasi valitset laatua, luotettavuutta ja BMW Motorradin korkeat standardit. Kaksikanavainen ABS ja takalaukkuteline ovat vakiovarusteita – ja luonnollisesti tarjolla on myös laaja valikoima lisävarusteita.Tekniset tiedot